Avokadon ansiosta varsin ruokaisa salaatti joka varmasti yllättää illallisella kuin illallisella. Varovasti wasabin kanssa!   Katkarapu-avokadosalaatti

 

AINEKSET (neljälle)
200g pakastettuja katkarapuja
2 kpl kypsää avokadoa
Kastike
2 rkl soijaa
4 rkl ponzu-kastiketta*
2 tl wasabia

*Ponzu-kastiketta löytyy japanikaupoista. Jos ei onnista niin hätätapauksessa sen voi tehdä sitruunamehusta, riisiviinietikasta ja hippusesta sokeria.
 

 

Sulata katkaravut lautasella huoneenlämmössä viileiksi. Poista liika vesi ja kaada pari lusikallista Ponzua marinoimaan ravut. Anna olla 5 minuuttia.

Leikkaa sillä välin avokado paloiksi.

Sekoita kastike.

Kun ravut ovat kypsyneet marinadissa, sekoita ainekse ja nauti.

Menee alkupaloina tai osana isompaa kattausta