Kiinalaisten spudariruokaa joka kelpaa kyllä juhlaankin. Tähän joutuu näkemään hieman vaivaa mutta toki se palkitaan. | ||||
|
keitä nuudelit ja jäähdytä. Suikaloi kasvikset pieniksi tikuiksi. Kuumenna öljy, seesamiöljy, valkosipuli ja chili wokissa ja wokkaa kasvistikkuja minutti. Lisää viinietikka, soija ja inkivääri. Kiehauta ja ota pois levyltä. Sekoita kasvikset, murennettu tofu ja nuudelit keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita pari lusikallista täytettä filolevylle. Käännä ensin alhaalta kiinni, sitten päädyt kiinni, ja kieritä rullalle. Voitele vielä munalla viimeinen sivu ja käännä kevätkääryle kiinni. Uppopaista kevätkääryleet öljyssä kullanruskeiksi. |
|||
Tarjoa alkupaloinadippienkanssa tai osana isompaa ateriaa. |
Kommentit