Erilaiset dipit ovat kiinassa edustettuna arkiateriallakin. Ne siivittävät erilaiset frittipalat ja kääryleet täysin uusiin sfääreihin.   Soijadippi


1/2 dl
2 rkl
4 rkl
1

1 rkl

2 dl
1 rkl
1/2 tl
1 rkl
4 rkl
2 rkl

4 rkl

2 rkl
2 rkl

KEVÄTKÄÄRYLEDIPPI
vettä
soijaa
sitruunamehua
chili
valkosipulinkynttä
maizenaa
HAPAN-IMELÄ DIPPI
ananasmehua
ruokosokeria
suolaa
riisiviinietikkaa
ketsuppia
maizenaa
SINAPPIDIPPI
kuivaa ja tulista sinappia (esim. colemans)
kuumaa vettä
riisiviinietikkaa

 

VALMISTUS:
Laita ainekset maizenaa lukuunottamatta pieneen kattilaan ja keitä muutama minuutti. Lisää lopuksi tilkkaan vettä sekoitettu maizena dippiin vähän kerrallaan kokoajan sekoittaen. Kun dippi on tarpeeksi paksu, laita se jäähtymään.

VALMISTUS::
Samoin kuin ylläolevan dipin valmistus.

 


VALMISTUS:
:
Laita sinappi kulhoon ja lisää kuuma vesi. Kaada etikka sinappiin kokoajan sekoittaen. Anna kerätä voimia 15 min!

Tarjoa dippejä osana isompaa ateriaa.