250g porsaanlihaa

Marinointiin:
1rkl soijakastiketta
1rkl ananaslientä
2rkl maissijauhoja

Lisäksi:
½-1 sipuli
pala purjoa
½-1 paprika
1 porkkana
1dl vihreitä papuja (jos tykkää, itse en laittanut)
2 ananasrengasta
2rkl öljyä

Kastike:
1dl vettä
½dl ananasmehua
1rkl soijakastiketta
2tl sokeria
ripaus chiliä
1/4 tl inkivääriä

1. Leikkaa liha poikkisylin ohuiksi viipaleiksi
2. Nuiji viipaleita nyrkillä ja leikkaa ne sitten ohuiksi suikaleiksi
3. Sekoita marinointikastikkeen aineet keskenään kulhossa
4. Pane lihasuikaleet kulhoon marinoitumaan n.10-15 minuutiksi
5. Puhdista ja leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi, pavut ja ananasviipaleet palasiksi.
6. Ruskista marinoituneet lihasuikaleet kuumassa öljyssä. Pane kypsät lihasuikaleet johonkin kulhoon odottamaan.
7. Lisää pannuun vähän öljyä, kuumenna se ja kääntele kasviksia (ei ananaksia) siinä n. 3 minuutin ajan
8. Sekoita kastikkeen aineet erillisessä astiassa
9. Lisää ananaspalat, lihasuikaleet ja sekoitettu kastike kasvisten joukkoon ja kiehauta pata. Tarkista maku
10. Tarjoa pata kuumana keitetyn riisin kanssa.