Valmistusaineet (4:lle)

400 g Keskikokoisia kuorittuja katkarapuja
2 tl AMOY Soijakastiketta,(vaalea)
1 rkl Kuivaa sherryä
1 rkl Maissijauhoja
3 rkl Kasviöljyä
½ plo AMOY Chili- ja valkosipulikastiketta
1 rkl Kevätsipulia tai purjoa, silputtuna
4 tl RAJAH Valkosipulitahnaa
Salaatinlehtiä

 

1. Marinoi katkaravut soijakastikkeen ja maissijauhojen sekä halutessasi sherryn seoksessa.
2. Kuumenna öljy wok- tai paistinpannussa ja paista katkarapuja koko ajan sekoittaen noin minuutti.
3. Lisää chili- ja valkosipulikastike ja jatka sekoittamista toinen minuutti.
4. Tarjoa esim. alkuruokana salaatinlehtien päältä kevätsipulilla koristeltuna