300g possun suikalepaistia
2 sipulia
pala kiinankaalia
1 paprika
1rkl öljyä
3 dl vettä
4 rkl soijakastiketta
1 rkl viinietikkaa
2 rkl siirappia
(6-8 tippaa tabascoa)
1 rkl perunajauhoja
2 rkl vettä
purjon vihreä osa
(suolaa)

Leikkaa liha pieniksi tikkumaisiksi suikaleiksi. Leikkaa sipulit viipaleiksi ja suikaloi kiinankaali ja paprika. Kuumenna öljy padassa tai suuressa paistinpannussa. Ruskista lihat nopeasti kuumassa pannussa. Nosta lihat pois ja ruskista sipuli samassa pannussa. Pane lihat takaisin pannuun. Lisää paprikasuikaleet, soijakastike vesi, viinietikka ja siirappi. Anna ruuan kiehua hiljalleen hetken aikaa, että liha vähän pehmenee. Lisää suikaloitu kiinankaali ja keitä muutama minuutti niin, että kaali pehmenee. Sekoita perunjauhot ja vesi ja lisää ne ruoan joukkoon. Kiehauta uudelleen. Leikkaa purjo ohuiksi suikaleiksi ja lisää ruokaan. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.