Perus hapanilmeläkastike kannattaa opetella ulkoa.
Tämän jälkeen voit heittää kaupan valmiskastikkeet ikkunasta ulos.
  Mangokana


500 g 
1
1
1
3
1
2
2 rkl


2 dl
3 rkl
2 rkl
3 rkl
1 rkl
1 tl
 

AINEKSET (neljälle)
kanaa wok-suikaleina
kypsä mango
punainen paprika
keltainen paprika
kevätsipulia
chili
valkosipulinkynttä
tummaa soijaa 
öljyä
KASTIKE
vettä
riisiviinietikkaa
ruokosokeria
ketsuppia
maizenaa
suolaa ja pippuria

 

Sekoita kastikeaineet ja jätä maustumaan.

Kuumenna wok-pannu tulikuumaksi. Lisää öljy, hienonnetu chili, valkosipuli ja kananpalat. Lorauta soija päälle. Tiristä kana nopeasti kypsäksi ja siirrä sivuun.

Lisää öljyä ja wokkaa paprikat ja sipulit nopeasti.

Heitä kanat takaisin wokkiin. Lisää viipaloitu mango. Freesaa minuutti.

Lorauta kastike sekaan. Pyöritä wokkia kokoajan. Heti kun kastike kiehahtaa ota pois levyltä ja tarjoile herkku.

Tarjoa riisin kanssa tai osana isompaa ateriaa.