Hampurilaisessa pohjasta alkaen:

  • sämpylän pohja
  • jääsalaattia
  • salaattikastiketta
  • broilerin filepihvi
  • tomaattia
  • cheddarkastiketta
  • paholaisenhilloa
  • sämpylän kansi

Sämpylänä käytimme Pågenin Oivallus Subs sämpylöitä. Salaattikastike oli Herkkumaan Herkkua.

Cheddarkastikkeen teimme itse kermasta ja cheddarjuustosta. Mittaa kattilaan vajaa desi kermaa, 80 g cheddarjuustoa ja mustapippuria. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi.

Paholaisenhillo-ohje:

 

  • 800 g paseerattua tomaattia
  • 400 g punaista paprikaa
  • chiliä oman maun mukaan
  • 6 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oreganoa
  • 0,5 dl etikkaa
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Pilko paprikat ja chilit pieneksi kuutioksi. Mitä pienempää sen parempaa, ainakin allekirjoittaneen mielestä. Laita kuutiot kattilaan paseeratun tomaatin kanssa tai kaltattujen ja pilkottujen tomaattien kanssa. Lisää valkosipulimurska ja mausteet. Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka sekä hillo-marmeladisokeri. Anna kiehua vielä viitisen minuuttia ja purkita hillo.