• 400 g broileria (marinoimattomia filepihvejä)
  • 150 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 1 tlk ananaspaloja
  • pari rkl Texas Pete-kastiketta
  • 2 dl kermaa
  • 100 g paprika Koskenlaskijaa
  • (suolaa)
  • juustoraastetta

Leikkaa broilerin filepihvit pienehköiksi palasiksi. Paista broilerit pannulla sipulin kanssa. Mausta broileri Texas Pete-kastikkeella ja kaada joukkoon kerma sekä sulatejuusto. Kun juusto on sulanut, tarkista kastikkeesta suola ja lisää pieni purkillinen ananasta joukkoon. Itse jätin ananastölkin mehun lisäämättä.

Keitä pasta (itse käytin Torinon täysjyvä lasagne piccoloa) ja sekoita broilerikastike pastan joukkoon, kaada koko komeus uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä uunissa 200 asteessa sen aikaa, että juusto saa väriä.

Ja kyllä tuossa sitä anastakin oli, vaikka kuvasta niitä saakin etsiä suurennuslasilla, eikä siltikään löydä yhtään ananaspalaa..